Berfu_[CK] Moderatör
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : Cemremistandan En Sevdiğin Hepsi Şarkısı : KanatLan Lakap : BerfusH <font color= : <b><font color= : <font color=\"#ff20c0\">[b]Dikkat[/b]</fo : Özel Bölüm : Bu Kız Ck Delisi Rep : Hangi Müzik Türü : Hangi Hepsi Kızı? : Hangi Çift : Kayıt tarihi : 22/07/08
Hepsicilik Gücü Hepsicilik Gücü: (80/100)
| Konu: Kodlama Hakkında Bilgi Çarş. Tem. 23, 2008 4:33 pm | |
| Arkadaşlar son günlerde bazı arkadaşlar fanclubların kodlarında + işareti koyuyolar ve bu çok gereksiz.[ code ] kullandığımız zaman + ya gerek yok.Bu yüzden kopyala+yapıştır dan direkt imzaya ekleyemiyoruz.Bu yüzden +ya gerek olmadığını düşünüyorum.Örnek: Kod:
[url=http//:gruphepsim.forum-canada.com]Grup Hepsi Fan Sitesi[/url]
Yani [ code ]......[ /code ]Bilenler kötü yorum yazmasın.Bilmeyenler için yazdım.Emeğe saygı.Ellerim koptu valla..
| |
|
Basaq * __--Piskopat--__
Mesaj Sayısı : 75 En Sevdiğin Hepsi Şarkısı : Gitme ve YalnızLığım Lakap : Photoshopar Erencix .. * <font color= : <b><font color= : <font color=\"#ff20c0\">[b]Dikkat[/b]</fo : Rep : Hangi Müzik Türü : Kayıt tarihi : 25/07/08
Hepsicilik Gücü Hepsicilik Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Kodlama Hakkında Bilgi Cuma Tem. 25, 2008 1:57 pm | |
| SağoLL Canım ikisini de biLiyorum [i] | |
|
Yasemin Vanessa Zac Yeni Hepsici
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 28 Nerden : yasemınımın evınden En Sevdiğin Hepsi Şarkısı : ask her seyı affeder mı Lakap : byse:) <font color= : <b><font color= : <font color=\"#ff20c0\">[b]Dikkat[/b]</fo : Rep : Hangi Müzik Türü : Hangi Hepsi Kızı? : <font color= : marstan:) Hangi Çift : Kayıt tarihi : 16/08/08
| Konu: Geri: Kodlama Hakkında Bilgi C.tesi Ağus. 16, 2008 9:52 pm | |
| | |
|
Paradisé* Erene Ölen AdminE xD
Mesaj Sayısı : 739 Yaş : 30 Nerden : Erenistan^dan En Sevdiğin Hepsi Şarkısı : Erenn Lakap : Erenkolik <font color= : <b><font color= : <font color=\"#ff20c0\">[b]Dikkat[/b]</fo : Özel Bölüm : Eren Seni Aşırı Derece Çok Seviyorum Rep : Hangi Müzik Türü : <font color= : Erenistandan Hangi Çift : MSN Durumunuz ? : Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Kodlama Hakkında Bilgi C.tesi Ağus. 16, 2008 9:54 pm | |
| | |
|
RocK [LL] Yeni Hepsici
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 28 Nerden : Erenımın KaLbnden En Sevdiğin Hepsi Şarkısı : TavLa Lakap : Fıstiko <font color= : <b><font color= : <font color=\"#ff20c0\">[b]Dikkat[/b]</fo : Rep : Hangi Müzik Türü : <font color= : Erenımın KaLbinden Hangi Çift : Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Kodlama Hakkında Bilgi Ptsi Ağus. 18, 2008 8:43 pm | |
| | |
|
Paradisé* Erene Ölen AdminE xD
Mesaj Sayısı : 739 Yaş : 30 Nerden : Erenistan^dan En Sevdiğin Hepsi Şarkısı : Erenn Lakap : Erenkolik <font color= : <b><font color= : <font color=\"#ff20c0\">[b]Dikkat[/b]</fo : Özel Bölüm : Eren Seni Aşırı Derece Çok Seviyorum Rep : Hangi Müzik Türü : <font color= : Erenistandan Hangi Çift : MSN Durumunuz ? : Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Kodlama Hakkında Bilgi Ptsi Ağus. 18, 2008 8:44 pm | |
| | |
|
Hepsi-Ji_GirL Yeni Hepsici
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 29 Nerden : Mersin En Sevdiğin Hepsi Şarkısı : 10+1 Şaka ALbümü-TAVLA Lakap : pR!nC€s$ <font color= : <b><font color= : <font color=\"#ff20c0\">[b]Dikkat[/b]</fo : Rep : Hangi Müzik Türü : Hangi Hepsi Kızı? : <font color= : Mersin Hangi Çift : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: Kodlama Hakkında Bilgi Perş. Ağus. 28, 2008 4:41 pm | |
| teşkkür ederm işime yararr | |
|